lauantai 3. toukokuuta 2014

Kotiasuja

Kotona pitää olla päällä mukavaa. Sellaista mikä ei kiristä eikä purista.
Oih, hetki sitten oli vielä niin lämmin, että pärjäsi terassilla paljasjaloin… Päällä on TAUKO-merkin leija-shortsit, jotka ostin ihanasta Seelestä viime syksynä. Koko on L ja nyt kun lantiolta on jälleen lähtenut 10 cm (kiitos työt, keikkatyöt, taapero ja alkuvuoden sairastelu) niin nämä alkavat roikkumaan sen verran alhaalla, että meinaan ajoittain kompastua. Mutta mukavat ovat nyt ja olivat aiemminkin. Itse jotekin karsastan kaikkea "erilaista"  vaikka tykkäänkin erilaistesta (kuulostipa järkevältä…) ja mietin näidenkin kohdalla, että noinkohan näitä tulee käytettyä? Eipä ole paljon tullut, mutta nyt kesää kohden lupaan käytön lisääntyvän. 

Jälleen tämä ihana Second Changen tunika. Tykkään, tykkään ja tykkään. Onneksi Seelen myyjä tätä silloin suositteli kun emmin ostanko vaiko enkö. On tullut kyllä käytettyä, arjessa ja juhlassa. Ja päässä on itse neulottu panta, tykkään neuloa peruspantoja jämälangoista, niissä ei mene kauaa aikaa ja ovat monikäyttöisiä. 
Ja Uhanan leggarit, joita en olisi uskonut käyttäväni. Mutta käytän ja tykkään. Ihan hirmu paljon. Kieli pitkällä odottelen sitä Uhanan uutta mallistoa. Toistaalta, nyt yritän takoa päähäni järkeä etten ihan kaikkea päädy ostamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti