perjantai 2. toukokuuta 2014

Ennen vappua

Ennen vappua kävimme viettämässä viikonloppuiltaa ystäväperheen luona. Asuna oli jo blogissa aiemmin vilahtanut yhdistelmä Second Changen-toppi ja itse tuunatut Lee Cooperin farkut jotka kyllä taas reissussa ratkesivat haaroista lisää. Mutta on niitä käytettykin.

Olen elänyt teinivuoteni 90-luvun laman aikana ja muistan, kuinka silloin paikkasimme haaroista kuluneita Leviksiä. Jotka maksoivat silloin sitä 100 euron luokkaa ja harvalla perheellä oli niihin edes varaa. Tai ainakaan ostaa heti uusia kun vanhat kuluivat jostakin kohdasta puhki. En kyllä pysty kuvittelemaan nykyteinejä korjaamassa farkkujaan kun uusia saa kympillä kaupasta, korjatkaa toki jos olen väärässä.

Lee Cooper on yksi farkkumerkkejä, jotka tehdään Suomessa. Taisi olla yllätys, vai? Wikipediakin sen tietää, ja itselläni on farkkuja joissa lukee "Made in Finland".




Laukku ei kuosinsa puolesta ole kovinkaan pitkäaikainen hankinta, voisi ajatella. Mutta sepä onkin kääntölaukku ja plussana tuo hihna joka tekee siitä crossbodyn. Laukku on siis Valentinon ja ostettu Stylebob.comista. Huonoa omaatuntoa kyllä poden siitä, mutta kuten ajoittain itselleni näitä valintoja perustelen, niin en ole vielä täydellinen. Mutta sen sijaan laukkuhullu. Toki tämän tilalta myin pari vanhaa mutta mielestäni se ei ole ekologista, että vanhaa laitetaan kiertoon uuden tieltä. Parempi kun olisi jättää se uusi ostamatta ja käyttää vanha loppuun. Toki kierrätys on aina hyvä asia. 

Second Changen tarinaan suosittelen perehtymään täällä. Siinä on ekologisuus ja eettisyys huipussaan uuden vaatteen valmistuksessa. Ja niitähän saa ostettua Tampereen kävelykadulla sijaitsevasta Seelestä, jota voin lämpimästi suositella niin eettisyyden, ekologisuuden ja hyvän palvelun puolesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti