lauantai 3. toukokuuta 2014

Kotelo aurinkolaseille

Usein aurinkolasien mukana tulee kotelo. Itse tykkään kovista koteloista jotka pitävät lasit ehjänä repun pohjallakin. Toisissa laseissa kotelo on älyttömän isokokoinen ja toisissa sitä ei taas tule mukana ollenkaan. Näitä laseja varten olen väsännyt itselleni koteloita, tämä on nyt järjestyksessään kolmas. Ensimmäinen ei onnistunut ollenkaan, toinen vähän paremmin ja tämä puolestaan edellistä paremmin.

Sitten joskus kun saan aikaiseksi valioyksilön, niin voisi tehdä vaikka ohjeet tätä varten… idea on kuitenkin helppo. Otetaan sopivan kokoinen tyhjä muovipullo. Itse olen käyttänyt vanhan shampoopullon ja pyykinpesuainepullon. Leikataan pullo hieman pidemmäksi kuin aurinkolasit. Ommellaan päällinen pitkänä pötkönä, laitetaan se paikoilleen ja ommellaan kiinni. Ja tadaa:






Tässä versiossa päällinen on tilkkuja yhdestä paitakankaasta yhteenommeltuna. Sisus on itsetehdystä mutta nyt jo puretusta gollege-paidasta. Hihna on nahkanauhaa mutta siihen kyllä kävisi vanhojen kuulokkeiden piuha, edellisessä käytin sitä. Ja tuo sulkuhomma (minkä nimeä en siis juuri nyt muista) on puretusta hupparista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti