keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Pakkasasua osa 1/2014

 
Ei ole paljon pakkasia riittänyt tälle talvelle. Paitsi nyt joulun ajalle. Me vietettiin joulu Lapissa ja tässä on esittelyssä joulun luottovaatteet. Lapikkaat ovat voittaneet Uggit talven lämpöisimpinä kenkinä. Uhanan merinovillaleggarit ja niiden alla villapitkikset, niin pärjää pakkasella jos ei tuule kovaa.
 
Muuten päivän asuna on Nurmen mekko, Mukavan villa-silkkisekoite neuletakki ja Patagonian kerrostakki. Lisäksi asusteina Arctipsin kengät Kerästä ostettuna, Salmiak Studion raanulaukku ja Coston hattu. Kaulahuivi on itsetehty ja se on alpakka-lampaanvillasekoitetta. Lämmin kuin mikä.
 
Uhanalla oli nyt syksyllä Weecos.comilla hieno idea käytössä. Syksyn mallistoa sai ostaa ennakkoon hieman halvemmalla hinnalla. Tällä varmistettiin, ettei vaatteita tule tilattua ompelimosta suuria määriä ylimääräistä. Hieno ajatus.
 
Patagonian takissa on irroitettava untuvakuori, joka toimii erillisenä takkina. Lisäksi takissa on päällimmäisenä kuori, joka toimii myös erillisenä kuoritakkina. Yhdessä ne sitten toimivat kunnon talvitakkina. Idea hyvä, toimii ja Patagonialle aina pisteet avoimesta tuotantoketjusta sekä tavoitteesta tehdä kestäviä vaatteita kunnon käyttöön.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti