perjantai 26. joulukuuta 2014

Palafarkkua

Loka-marraskuussa oli melkoinen ompeluvimma päällä. Jonka seurauksena syntyivät nämä legginssit, monen muun vaatteen ohella. 
 
Kierrätysmateriaalin käyttö on palkitsevaa ja maailma tuntuu olevan täynnä käytettyä farkkua. Monesti eri paloista kootuista farkkuvaatteista tulee helposti vain jotenkin halpa olo. Tiedättekö ne laukut ja vessapaperirullapidikkeet, joita farkuista tehdään? Laukuissa taskut paikallaan ja niin edelleen. Toimii ehkä jollekin, mutta ei minulle.
 
Legginsit on tehty vanhoista farkuista tutulla Ottobreen kaavalla. Takaosa on kotimaista joustocollegea. Etuosan tein tosiaan niin, että ompelin paloja yhteen niin, että sain suurin piirtein etukappaleiden kokoiset palat minkä jälkeen leikkasin ne kaavan muotoon. Saumurilla saumat ja housut olivat valmiit. Ja olen niihin kyllä todella tyytyväinen. .
 
Kuvaisin oman toivetyylini pelkistetyksi ja haluaisin luoda kierrätysmateriaalista omaan tyyliini sopivia vaatteita, jotka kestäisivät myös käyttöä. Tämä kokonaisuus ei nyt oikein onnistunut, pistetään se sen syyksi, että en oikeasti ehtinyt katsoa peiliin ennen uloslähtöä. Ja viime hetken ideana sain yhdistää tuon villatakin asukokonaisuuteen. Ei hyvä idea.
 
Muista aina katsoa peiliin ennen uloslähtöä.
 
 

 
Neuletakki: Alchemist / Yalo.fi 1/14
Paita Poola Kataryna / Yalo.fi 10/14
Laukku MCQ By Alexander Mcqueen / Net-a-porter.com 10/14
Legginssit Itsetehty ja
kengät Isabel Marant / Net-a-porter.com 6/14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti