torstai 25. joulukuuta 2014

Vahingon korjausta

Nyt on hankittuna uusi "kannettava" ja siihen Photoshop ja sen seurauksena blogin laadun pitäisi parantua huomattavasti, eikö vain? 

Olen ensimmäiseltä ammatiltani painopinnanvalmistaja, eli minun pitäisi ainakin käytännössö osata graafisen alan perusteet. Sivuntaiton, kuvankäsittelyn ja sen sellaisen tulisi olla  jotenkin hallussa. Tein kuitenkin niitä töitä täysipäiväsesti yli vuoden ajan ja opiskelinkin kahden vuoden ajan. 

No, siitä on jo 15 vuotta aikaa kun valmistuin ammattikoulusta ja ohjelmistot ovat menneet reippaasti eteenpäin. Joten katsotaan, miten kuvien käy. Paranevatko ne Photoshopin myötä ja ennen kaikkea, riittäkö into opetella käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa. Josta muuten löytyi "slim down" toiminto...
 
 
Ennen joulua maalasin meidän LuonaIn joulukuusta.  Spraymaalilla. Ja maalasin sitten kuvassa näkyvään mekkoonkin pienen läiskän. Meidän saunanlauteiden lisäksi. Jälkimmäistä ei saanut enää korjattua, toki harkinnassa on lauteiden maalaaminen vihreäksi. Tai ehkä mieluummin mustaksi.

 Yhtäkaikki, mekko pääsi pesukoneeseen pinkin väripatruunan kanssa. Ja näin aikaisemmin mustavalkoisesti mekosta tuli pinkki. Olenkin miettinyt, että vaatekaappini tarvitsee enemmän väriä. Ja sitä näköjään saa, mitä tilaa.
 
 
Päivän asuna Mekko: Mukava / Yalo.fi 10/2014, housut Me&I / Kotikutsut 9/2014 kengät Converse / Zalando.fi 11/2014 ja laukku Chanel / Ihanuudet.com 4/2014
 
 
Ja vielä näin joulupäivän kunniaksi oikein rauhallista joulua itse kullekin.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti