lauantai 27. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa julkaisu ja asukuvia

Pitkästä aikaa bloggaus! Olin jo niin innoissani, että uskollisesti joka aamu juomani viherpirtelöt olisivat säästäneet taudilta tänä talvena, mutta ei. Viimeksi olen sairastanut näin pahasti vuonna 2012. Nyt se kuitenkin iski, joku näistä viruskiertotaudeista. Ollaan tytön kanssa oltu kuumeessa ja kurkkukivussa viikon verran. Elämä kuitenkin alkaa nyt voittamaan ja josko maanantaina pääsisi töihin. 

Tänään kävin ensimmäistä kertaa viikkoon ulkona. Kävimme Ideaparkissa Metsolan Pop-Upissa ostamassa tytölle kevätvaatteita ja sen jälkeen kävimme Tampereella katsomassa kiipeilykisoja Tampereen kiipeilykeskuksessa. Lapsi on käynyt useasti kiipeilykeskuksessa kanssamme, mutta tänään kokeili ensimmäisen kerran kiipeilykenkiä jalkaansa. Laitoinkin siitä Instagrammiin kuvan (uusiekoelamani). 

Pikkuhiljaa alan lopullisesti olemaan sitä mieltä, että muodin seuraaminen ja tyylikkäänä oleminen onnistuu täysin ilman, että ostaa koskaan mitään uutta kaupasta. Maailmassa on nykyään niin paljon nettikauppoja, mitkä myyvät käytettyä ja sosiaalisen mediankin kautta liikkuu paljon käytettyä tavaraa, joista iso osa ei ole käytettyä nähnytkään. Eli niitä niin sanottuja virheostoja. Olenkin rajannut omat ostoni niin, että ostan käytettynä kaiken muun paitsi kotimaisen. Ja laitan kiertoon kaiken, mitä en itse enää käytä tai tarvitse. Koska ostan vaatteissa laatua, en heitä käytettyjä roskiin. Ne kaikista loppuunkulutetuimmat vaatteetkin pääsevät kestotalouspaperiksi, nenäliinoiksi, kasvopyyhkeiksi ja niin edelleen. Päivän asuna oli Papun Kanto-mekko, josta juuri julkaistiin ennakkomyynti Suomessa täysin valmistetulle erälle. Mekko myi 1,5 tunnissa loppuun vaikka se maksoi 68 euroa. Jotenkin uskon siihne, että me suomalaiset arvostamme kuitenkin suomalaista työtä, etenkin nyt kun se on loppumassa. Hyvä Papu ja hyvä Nokian Neulomo! 


Lisäksi päälläni olivat Nanson sukkahousut, Oakleyn muutaman vuoden vanhat aurinkolasit, Célinen laukku (2ndhand) ja Chanelin saappaat (2ndhand). Papun mekko on S-kokoa ja istuu mielestäni hyvin olematta liian suuri. Olisin itse ottanut mekosta M-koon, mutta se jäi lörpöttämään kainaloista rumasti ja muuten istui samalla tavalla kuin tämä S-koko. 


Tällainen pikapäivitys tänään, seuraavaksi vuorossa kuohuviiniä ja Lego Star Wars kokoamista. Kyllä, luitte oikein. Sain joululahjaksi Lego-paketin (mitä olen toivonutkin) ja nyt vietämme pariskunta-aikaa kokoamalla sen miehen kanssa. Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti