sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Haaveista

Ajattelin koota kerrankin yhteen asiat joista tällä hetkellä haaveilen maailmanrauhan ja muiden epäitsekkäiden ei-materialististen asioiden lisäksi. Muutama asia on nyt ainakin mielessä.


Kaipaan asuntoomme hieman väriä. Olen yrittänyt etsiä turkoosia ja minttua värimaailmaa meille, mutta yllättävän vaikea on tehdä päätöksiä. Tämä ihana Weecosilta löytyvä Suomessa tehty räsymatto odottaa meille pääsemistä. 

Meillä on keittiön pöytänä isäni perheen vanha pöytä. Haaveilen uudesta pöydästä mikä samalla toisi raikkautta keittiöön. Suomalaisen POP-tablen pöydät ovat monikäyttöisiä. Tästäkin mallista saa pöytälevyn käännettyä jos väri alkaa ahdistamaan. Jostain syystä mies ei vielä oikein innostunut. Suunnittele oma pöytäsi täällä.

Älylukko oveen. Olen se ihminen, jonka avaimet ovat aina joko käsilaukun pohjalla tai kotona. Ovi, jonka saa auki pelkällä koodilla olisi aika kätevä. Älylukoista lisää täältä.
Älylukosta älykelloon. Urheiluinnostuksen siivittämänä älykello tulisi niin sanottuun tarpeeseen. Ilmankin siis pärjää, mutta silti. Hienoa tässä on se, että näyttöä saa vaihdettua tarpeen ja fiiliksen mukaan. Olen ollut kahden kellon käyttäjä kohta kuusi vuotta. Minulla on arki- ja juhlakello samassa ja erikseen reissukello reppumatkoja ja muita rähjäisiä reissuja varten. Täällä voi tutustua Huawein älykelloon. 

Viime kesänä tuli hankittua useampi pari Terhi Pölkkiä. Vain yksi pari neljästä kuitenkin sopi korkealle jalkapöydälleni. Nyt yritän myydä sopimattomat parit ja sitten tulevaisuudessa hankin tilalle tämän, mikä on jo tullut testattua toisessa kuosissa. 


Näitä ihania Suomessa valmistettuja puukenkiä saa Terhi Pölkiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti