sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kevätkiireistä


Viime viikot ovat olleet liian kiireisiä. Osansa kiireeseen on tuonut liikunann lisääminen. Olemme miehen kanssa käyneet crosstraining-salilla viisi kertaa viikossa. Vaikka reenit ovat lyhyitä, ne ovat raskaita. Toki raskaan harjoittelun vuoksi olen jaksanut paremmin. Mutta illat menevät ruoanlaitossa ja siivouksessa nyt kun molempiin jaksaa panostaa. Lisäksi teen melkein kakkostyönä viikonloppuisin tavaroiden myymistä, sen verran paljon aikaa nettikirppiksillä tavaroiden myyminen vie. Tänä viikonloppuna olen käyttänyt siihen jo varmaan lähemmäksi kahdeksan tuntia. Kuvaamiset, kuvien siirto, tietojen kirjoitus, pakkaaminen ja niin edelleen. Haaveena olisi jossakin välissä lopettaa jatkuva myyminen. Mutta toisaalta laitan tavaran mielellään heti kiertoon jos koen ettei se ole tarpeeksi käytössä. Ja kyllähän tuo lapsen vaatettaminen on aikamoinen ruljanssi. Tietyt vaatteet menevät hyvin kaupaksi netissä ja sieltä myös löytää paljon merkkituotteita halvemmalla ja hyvässä kunnossa. 

 Olen tykästynyt viime aikoina Vimman vaatteisiin. Tässä kuvassa tytöllä on Vimman puuvillamekko. Vimman vaatteet suunnitellaan Suomessa ja ommellaan Virossa, jotkut vaatteet kylläkin ommellaan myös Suomessa. 


Itselläni päivän asuna jälleen melkein pelkkää secondhandia, paita, laukku ja kengät ovat kaikki tulleet minulle käytettynä. Paita on Vimman, laukku Chanelin ja kengät Isabel Marantin. Farkuiksi ostin nyt Dr. Denimin jegginssit (tai miksi niitä nyt ikinä kutsutaankin) kun jotenkin tuo vartalo on alkanut muuttumaan ja toivottavasti senttejä lähtee vielä jatkossakin joten tässä vaiheessa ajattelin tuollaisten joustavien kohtuuhalpojen housujen ajavan asiansa. Toki edelliset Dr. Denimit olivat sontaa laatua ja kyllähän näiden saumat näyttivät suoran sanottuna järkyttäviltä. Nähtäväksi jää kuinka tulevat kestämään käyttöä. Veikkaan kyllä, että jäivät viimeiksi laatuaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti