tiistai 15. joulukuuta 2015

Asukooste osa 1

Ajattelin joulun kunniaksi julkaista asukoosteen. Jokaisessa kuvassa on joko Suomessa tai kierrätysmateriaalista valmistettu vaate. Parhaassa tapauksessa kyseessä on molemmat. 


Tamperelaisesta Uhanasta on tullut lempivaatemerkkini siitä lähtien kun kesällä 2013 löysin heidän ranskanbuldoggineuleen Super Mukavasta (ihana kivijalkaliike Tampereella). Uhanan takana on kaksi superlahjakasta naista: Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki. 


Ivana Helsinki on tuttu jo pitkältä ajalta. Ivanan neuleet valmistetaan Suomessa ja yhdeksi lempivaatteksi on päätynyt tämä Martti Syrjän naamapaita. 


Oululainen Kiks valmistaa vaatteita kierrätysmateriaalista Oulussa. Tämä takki on Kiksin. 


Ainakaisen mekko on yksi lempivaatteitani. 


Uhanaa. Uhana nimi muuten tuleee siitä, että lapset olivat ihmetelleet missä se Uhana on kun siellä asuu niitä uhanalaisia eläimiä...


Vietto. Tämä uniikki mekkopaita oli rakkautta ensisilmäyksellä eräällä Tampereen Designtorilla. 


Globe Hopen tunika on ommeltu Virossa mutta pääsee lempivaatteiden joukkoon kierrätysmateriaalinsa puolesta. 


Second Change valmistaa vaatteita Suomessa Nanson ylijäämäkankaista. Toivottavasti toiminta jatkuu vaikka Nanso lopettaakin tuotannon Suomessa. Toki toivon, että trikoonvalmistusta vielä jäisi. En vain pysty ymmärtämään miksi suomalaiset eivät suosi suomalaista. Jokainen ostettu vaate kun tuo työtä Suomeen ja Nansonkin perusvaatteet ovat olleet todella laadukkaita. 


Tamperelainen Mukava ompelee vaatteensa Suomessa. Tämä Mukavan mekko on ostettu muistaakseni kesällä 2013. 


Kaks Två lopetti jo toimintansa ja tämä toppi on heidän poistomyynnistään ostettu. Jalassa Second Changen haaremihousut. Molemmat ommeltu Suomessa. 


Yllättäen taa skerran Uhanaa. Ja uudelleen Globe Hopen tunika. Aikalisän ottaneen Nurman farkkumekko, valmistettu Suomessa. 


Uhanaa ja Second Changea.


Uhanaa ja Mukavaa. 


Mukavan mekko, jonka itse värjäsin erään maalausprojektin päätteeksi pinkiksi. 


Ja Uhanaa. 


Ja Mukavaa. 


Kainon neuleet valmistetaan Suomessa. Tässä on päälläni Kainon Syli-takki, mikä on yksi lempivaatteistani. 


Ja vielä lopuksi pitää esitellä toinen lempineuletakkini eli Mukavan Vilja. Tämä neule on yksi parhaista vaatteita ikinä. Lisää Mukavaa täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti