maanantai 21. joulukuuta 2015

Suomessa valmistetuista nukenvaatteista

Olen joskus aikaisemminkin kertonut, että meidän lapsen Baby Born-nukke pukeutuu Suomessa valmistettuihin nukenvaatteisiin. Törmäsin näihin vaatteisiin Facebookin ryhmässä nimelta Ommeltujen vaatteiden kirpputori. Kyseinen ryhmä on suljettu, joten en linkitä sitä tähän. Sinne kyllä pääsee sisälle jos on kriteerit täyttävä profiili. Ja kuten kaikissa suuremmissa kirpputoriryhmissä, kannattaa säännöt lukea ennen kaupankäynnin aloittamista. 

Meidän nukke on se pienempi malli, koska hankin sen tytölle ensimmäiseksi nukeksi. Nämä vaatteet ovat olleet myynnissä setteinä, eikä yhden setin hinta posteineen ole tainnut koskaan olla kymmentäkään euroa. Esimerkiksi tuo tonttulakki-asukokonaisuus oli posteineen 9 euroa. 

Vaatteita ompelee Riitta Holm ja olen ollut niiden laatuun enemmän kuin tyytyväinen. Ne kestävät taaperon käsittelyä eikä niissä ole pieniä irtoavia osia (vaikka meidän lapsen lempileluja ovat mahdollisimman pienet osat). Vaatteita on myynnissä tuolla kirpputoriryhmässä aina satunnaisesti muutama setti kerrallaan. Muitakin nukenvaatevalmistajia ryhmästä löytyy, mutta Riitta on ainoa kenestä minulla kokemusta ja siten myös ainoa ketä voin suositella! Lapsi rakastui tuohon keltaiseen lippapipoon ja ollaan myös opeteltu nuken kanssa kestovaippailua ja itse asiassa myös pottailua. 
Kerran maksoin vahingossa Riitan tilille erään toisenkin, huomattavasti isomman ostoksen. Riitta otti heti yhteyttä ja palautti rahat pyytämättä. Kiitin häntä julkisesti rehellisyydestä tuolla ryhmässä ja sain huomata, etten ole ainoa joka on Riitan valmistamiin vaatteisiin tyytyväinen. Itse asiassa, meitä tyytyväisiä asiakkaita oli kymmeniä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti