lauantai 14. marraskuuta 2015

Suomen voimistelutuotteesta (joululahjavinkki osa 2)

Nyt on pakko nostaa esille Suomen Voimistelutuote. Tämä kyseinen yritys toimii Pirkkalassa ja kaikki sen tuotteet ovat kotimaisia.

Yrityksen kaikki (käsitääkseni ainakin) tuotteet on valmistettu Suomessa. Sivuilta löytyy leuanvetotankoja, renkaita, puolapuita, slackline ja trapetsi. Puiset voimistelurenkaat maksavat 59 euroa. Kun ottaa huomioon, että renkaat on valmistettu suomalaisesta puusta Suomessa, niin hinta ei ole paha.

Trapetsi on myös 100% kotimainen, sen metalliosat on valmistettu, hitsattu ja pinnoitettu Suomessa, puu on suomalaista ja tuote on maalattu Pirkkalassa. Trapetsi maksaa myös sen 59 euroa.

Tykkään Suomen Voimistelutuotteesta myös siinä, että infoaminen on varsin avointa. Facebookissa on aika ajoin päivityksiä, missä kerrotaan miksi tuotteet maksavat sen mitä maksavat, miksi tuotteet eivät tule hienoissa ylipakatuissa laatikoissa ja niin edelleen.

Minusta on hienoa, että firma kertoo ettei se halua valmistaa hienoja pakkauksia joissa tuotteet ovat pakattu kaikki erikseen koska pakkaukset pääsääntöisesti päätyvät suoraan roskiin. Puolapuiden irto-osat on nyt pakattu suomalaisen Orthexin pakasterasiaan, jolla on puolestaan jatkokäyttöä.

Meillä mummu hankki kotiinsa renkaat tuolta Suomen Voimistelutuotteelta ja voin kertoa että tuo 2,5 vuotias on niillä leikkinyt joka ikinen arkipäivä kun on mummulla ollut päivät hoidossa. Aivan mahtavaa, että lapsella on mahdollisuus liikkua ja voimistella myös sisätiloissa sen ainaisen telkkarin tuijottamisen sijaan. Mummu myös kertoi, että palvelu Pirkkalassa oli ollut loistavaa.

Meillä renkaat odottavat vielä sitä hetkeä, kun löydämme niille sopivan kiinnityspaikan. Talo jossa asumme on uusi, sisäseinät pahvia ja sisäkatotkin melkoista pehmolevyä. Rakentaja on kuitenkin tulossa käymään lähiaikoina ja pyydämme häntä silloin merkitsemään tukipalkkien kohdat jotta voidaan hankkia omat renkaat tai jopa trapetsi!

Rengasvalikoima ja kaikki muu löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti