perjantai 21. maaliskuuta 2014

Uniikki Vietto

Joskus ennen joulua Tampereella oli Design on Tampere tapahtuma, josta löysin itselleni Palonin myyntipisteeltä aivan mahtavan paidan. Ainoa laatuaan, kierrätyskankaasta. Ja olinkin jo haaveillut tuollaisesta räikeästä sarjakuvakuosista. Ja pinkki värinä. No, tykkään ja paljon.

Harmitus oli muuten suuri, kun kuulin, että Paloni joutui lopettamaan kivijalkamyymälänsä. Toivottavasti ekologiset vaatteet nyt kuitenkin ovat tulleet jäädäkseen. Toki bisneksenä ala on haastava. Ne, jotka tiedostavat halpaketjujen vaatteiden epäeettisyyden ja epäekologisuuden, tiedostavat myös sen, ettei vaatteita tarvitse koko ajan himoshoppailla. Toistaalta meitä shoppailuhulluja maailman pelastajiakin löytyy. 

Tänään tuli hieman erilaisia kuvia. Töissä käyvänä taaperon äitinä ajankäyttö on rajallista ja jos en uskoisi, että maailma menettää jotakin korvaamatonta ellen pidä blogia, niin en varmasti sitä tekisi… vitsi vitsi. Mutta jostakin syystä tämä on minulle tärkeää. Tärkeää esitellä omaa tyyliäni, omia vaatteitani, jotka ovat minulle kaikessa pinnallisuudessaan niin tärkeitä. Pointtina nyt kuitenkin se, että kadehdin ammatibloggaajien kuvien laatua. Ja yritän itse parantaa ja panostaa kuviini. Toisaalta, en halua mitään muotilehtikuvia, joten tässä nyt haetaan sitä omaa tyyliä. Tänään kameran omalla suodattimella. Ei photoshopilla. 











Pipo: Costo /www.costo.fi
Kengät: DC /Dropinmarket.fi
Farkut: Volcom/Dropinmarket.fi
Paita: Vietto / Paloni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti