maanantai 20. lokakuuta 2014

Sontaa laatua osa Mini Rodini

Kurssikaverini piti viime viikolla Me&I-vaatekutsut kotonaan. En ole aikaisemmin suostunut menemään kutsuille, koska en halua ostaa Miikkareiden vaatteita ja shoppailuhulluna päätyisin niitä kutsuilta kuitenkin ostamaan. Yllättävää varmaan, että nyt sitten ostin niitä Miikkareiden vaatteita... 

No kuitenkin. Syy miksi lähdin kutsuille tällä kertaa, oli mukaan liitetty kutsujen emännän oman lapsen tavarakirpputori. Ja koska kyseessä on lastenvaatemaanikko (anteeksi vain asianomaiselle) niin halusin mennä ostamaan sieltä meille vaatteita. Ja sainkin saaliiksi varsin ison kasan halvalla, joten iso kiitos siitä. 

Mukaan lähti myös Mini Rodinin haalari, todella halvalla. Ja todella hyväkuntoinen, ehkä kerran päällä ollut. En ole Rodinia aikaisemmin ostanut, koska kivoista kuoseista huolimatta olen vieroksunut joko niiden hintoja jopa käytettynä tai sitten myyntitekstejä "pesunukkaa", "haalistunut" ja "sauma kiertää". Nyt kuitenkin päädyin kokeilemaan tuota taianomaista Mini Rodinia. 

Haalari oli meillä päällä lauantaina ensimmäisen kerran. Ja muutaman tunnin kauppareissun jälkeen huomasin, että yksi sisäsauma oli reissun aikana revennyt melkein koko matkalta. Lähempi tarkastelu osoitti, että vielä ehjäksi jääneessä osassa (alempi kuva) saumanvara oli mitätön ja sauma valmiiksi reikäinen. 




Yllä oleva kuva siis vielä EHJÄSTÄ osasta saumaa.

No, onneksi osaan korjata tuon joten kuten, en toki tiedä miten siitä saa mitään siistiä aikaiseksi kun sauman reuna on purkaantunut useamman sentin matkalta mutta eipä tässä ole mitään hävittävää. Ja en siis missään muodossa syytä vaatetta minulle myynyttä, koska tämä oli ehjä kun sen ostin. Mutta jos tälläisen vaatteen lähtöhinta uutena on 100 euroa, niin voisi kuvitella, että se kestäisi hieman enemmän käytössä kuin kaksi kauppareissua (toinen edeltävällä omistajalla). Oikeasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti