keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Muisto vaatevallankumouksesta


Yksi huono tukkapäivä taas takana. Sen siitä saa, kun on pyörteinen keskellä takaraivoa. Ehkä se sama pyörteinen selittää suuren osan päähineviehtymystäni. Ja tästä sitten aasinsilta Vaatevallankumoukseen, jota vietettiin viime syksynä. Ei kun, siis keväänä. Oikeasti, tämä harmaa, märkä ja kylmä ilma saa ihmisen sekaisin vuodenajoista. Joo, nyt on heinäkuu ja pidän  villasukkia sisällä. 

Vaatevallankumouspäivänä Outi Pyy julkaisi vapaasti ladattavissa olevan trashion/remade-malliston, jossa oli ohjeita mm. kassille ja turbaanille t-paidoista tehtynä. Sovelsin hieman turbaanin ohjetta jämämerinovillapalaan ja sain aikaiseksi kuvissa esiintyvän päähineen. Päänympärys olisi saanut olla pienempi, materiaalin suuresta joustosta johtuen ja näiden kuvien jälkeen vedin reunoja vielä alemmaksi. Mutta muuten ei valittamista. 


Päivän asuna muuten Poola Katarynan t-paita /mekko Tampereen One Man Bandista, Vieton nauhahupparitakki Weecos.comista, farkut ovat vanhat äitiysfarkkuni (jotka kyllä nyt joutuvat säilöön koska takapuoli valuu uhkaavasti maata kohden, nyt siis myös housujenkin), kengät vahinkopiraattiostokset kiinasta ja laukku Marimekon. 

Tukka lyheni viime viikonloppuna, nyt kesän alusta on lähtenyt varmasti yli 20 senttimetriä mutta olo tuntuu kevyemmältä ja naamakin ehkä raikkaammalta. Ensimmäiset päivät uudessa työpaikassa ovat olleet yhtä kiirettä ja avuttomuuden tunnetta uuden tietojärjestelmän kanssa, enkä tiedä saanko tällä viikolla enää muita asukuvia aikaiseksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti