perjantai 4. lokakuuta 2013

Mummon hattu.

Olimme viime viikonloppuna kirpputorilla myymässä. Tavaroista löytyi edesmenneen mummoni huopahattu. Korvaläpillä. Äitini mukaan arvokasta suomalaista käsityötä. Pelastin hatun sitten itselleni. Ilman korvaläppiä se jää hieman koholle, mutta rohkeus ei riitä vielä korvaläppien käyttämiseen. Hattu on Fredrikson-merkkinen. Jyväskylästä.

Reinon tennarit löytyi kesällä alennusmyynnistä. Aluksi epäilin tulisiko moisia käytettyä. Nyt muutaman kerran jälkeen en muita käyttäisikään. Ne ovat todella mukavat jalassa. Aivan kuten perusreinot. Hieman niistä tulee ne 90-luvun grungevuodet mieleen, mutta nehän ovat nyt muutenkin tekemässä paluuta. Ja kotimaisia kenkiä ei ole enää kovinkaan monia vaihtoehtoja tarjolla. Tässä nyt siis yhdet.

Uhanan neule löytyi Tampereelta Super Mukava-kaupasta. Neule on yksi parhaista laadultaan mitä olen viime aikoina löytänyt. Innolla odottelen Uhanan seuraavaa mallistoa.

Ja kuvat ovat edelleen suorastaan surkeita. Minä ja kolmijalka kun vasta tutustutaan.



Hattu Mummon perintöä, neule Uhana Desing, farkut Guess, kengät Reino. Koirana yksi hullu berni joka tunkee joka kuvaan silloin kun vauvaa ei ole näköpiirissä. 


Mukavuus ennen kaikkea. Ja kotimaisuus. Ja tyyli. 

Äh, karvoja. Hiuksia ja karvoja. Sen siitä saa kun itsellä ja bernillä on karvanlähtö. Ja kotona huutava viisikuukautinen. Elämä on valintoja... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti